NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

3 Handige Interieurtips

1 Minuten lezen

Een nieuw interieur kan je huis een enorme boost geven. Je hebt het gevoel dat je weer een nieuw huis hebt en je voelt je daardoor ook gelukkiger. Een nieuw interieur kiezen blijft echter voor velen nog een grote drempel, onder andere het kiezen van nieuwe kasten. Veel mensen denken dat er te veel tijd en geld in gestopt moet worden. Maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Met een klein budget kan je tegenwoordig hele leuke kasten en andere spullen kopen en als je een duidelijk stappenplan hebt kan je in een weekendje je hele huis een make-over geven. In dit artikel worden 3 handige interieurtips gegeven. 

Tip 1: Bepaal je budget

Het is het beste om eerst altijd je budget te bepalen. Het budget verschilt namelijk per woning en per persoon. Ga voor jezelf na wat je wilt veranderen, hoe je het wil veranderen en hoeveel budget je daarvoor wilt vrijmaken. Kijk ook vooral op welke manieren je budget kan besparen. Een handige extra tip die je meekrijgt is om bijvoorbeeld de vloer in het hele huis hetzelfde te doen. Zo kan je in een keer grote hoeveelheden kopen, wat weer tijd scheelt. En vaak krijg je bij een grote hoeveelheid ook meer korting. 

Tip 2: Houd het praktisch

Maak het voor jezelf vooral niet te moeilijk. Je moet jezelf wel de vraag stellen of het praktisch is wat je doet. Bijvoorbeeld met meubels. Wie woont er nog meer in je huis? Als je huisdieren of kinderen hebt, kies dan niet voor een dure bank die moeilijk schoon te maken is. Idem dito voor de vloer, tapijt enzovoort. En voordat je verhuist kan je eerste verbouwen. met montagekit plinten kan je alle hoekje dichten. Verder is het mogelijk om te behangen of een nieuwe vloer te leggen zonder dat er meubels in de weg zitten.

Tip 3: Woondecoratie als laatste

Een goede tip is om de kleinere woondecoratie als laatste te doen. Doe eerste de grote meubelen. Dit zijn namelijk de eyecatchers in het huis en bepalen voor het grootste deel de sfeer. 

Een nieuw interieur in je huis. Het hoeft niet altijd maar veel en zwaar werk te zijn. Maak voor jezelf een stappenplan en volg onze tips. Zo maak je het zelfs leuk voor jezelf. 

Gerelateerde berichten
Interieur

Pro tips om goedkoop meubilair te vinden bij inboedelverkopen

5 Minuten lezen
Op straat verkopen is een geweldige manier om goedkoop meubilair voor uw huis te vinden zonder de bank te breken. Of u…
Interieur

Belangrijke woontips voor een fijne sfeer in huis

2 Minuten lezen
De sfeer in huis bepaalt in welke staat jij na een lange werkdag thuiskomt. Door een opgeruimde en gezellige inrichting zul jij…
Interieur

Hoe richt je een kinderkamer in

2 Minuten lezen
Het inrichten van een kinderkamer is super leuk en kan onderdeel zijn van alle voorpret. Wel komt hier ontzettend veel bij kijken….
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *