NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Vijf voordelen van goed slapen

2 Minuten lezen
goed slapen op boxspring

Niks doen en het is nog goed ook!
Mensen hebben slaap nodig, want de hersenen en het lichaam moeten herstellen en opladen om de volgende dag weer goed te functioneren. Voor een overzicht van boxspringdeals neem je een kijkje bij een van de vele webwinkels. Goed slapen heeft enorm veel voordelen en in deze blog ga ik er vijf benoemen.

Lekker fris en scherp

Als je goed slaapt kun je beter presteren. Je voelt je lekkerder en je bent scherper. Als je niet genoeg hebt geslapen, ben je vaak minder alert. Ook kan slecht slapen ervoor zorgen dat je een minder humeur hebt. Logischerwijs presteer je beter als je goed in je vel zit. Voorheen voetbalde ikzelf op hoog niveau en zorgde ik er dan ook altijd voor dat ik goed uitgerust was op de wedstrijddagen. De dag ervoor betekende dit dus ik op tijd naar bed ging. Als je goed slaapt heb je de volgende dag meer kracht in je lichaam en kun je sneller reageren en vermindert de kans op blessures. Met een van de boxspringdeals haal je goedkoop een nieuwe boxspring.

Je uiterlijk

Persoonlijk besteed ik nauwelijks tijd aan mijn uiterlijk, maar er zijn uiteraard genoeg mensen die dit wel doen. Je wilt goed voor de dag komen en hoe je went of keert mensen beoordelen je toch op je uiterlijk (je imago). Als je slecht hebt geslapen ziet je huid er minder goed uit en heb je grote kans op wallen. Mensen kunnen het vaak zien als je minder geslapen hebt en al helemaal als dit probleem al langer gaande is. Dus wil je er fris uitzien, zorg dan dat je voldoende slaapt (zeker zes uur).

Betere concentratie

Tijdens je slaapt herstelt niet alleen je lichaam en je spieren, maar ook je hersenen. Je hersenen blijven in tegenstelling tot je lichaam wel echt actief, maar heb deze slaap toch nodig. Ben je goed uitgeslapen, dan heb je de volgende dag een betere concentratie. Dus heb je een schooltoets, zorg er dan voor dat je goed geslapen hebt de dag ervoor.

Slapen draagt bij aan een gezond lichaamsgewicht

Als je niet goed slaapt en niet voldoende slaapt loop je veel meer kans op Obesitas. Je hebt zeker zes uur slaap nodig om niet in deze gevarenzone te komen. Door weinig slapen krijg je namelijk veel meer dat honger gevoel en dan gaat het voornamelijk om koolhydraatrijke voeding en vette happen.

Gezonder en meer kans op een langer leven

Door meer te slapen ben je overdags scherper, je ziet er beter uit, hebt een betere concentratie en minder kans op Obesitas. Slapen is dus gewoon gezond en van groot belang. Wil je langer leven dan moet je goed slapen. Een tip om dit te bewerkstelligen is het kopen van een luxe bed. Een bed waar je heerlijk kunt slapen elke nacht. Mijn favoriete bed is een boxspring en dan met name een verstelbare elektrische boxspring. Als je daar niet lekker in kunt slapen, dan gaat het nooit meer lukken!

Gerelateerde berichten
Slapen

Wat is het verschil tussen boxsprings en normale bedden?

2 Minuten lezen
Boxspring bedden zijn in Nederland de meest verkochte bedden. Niet alleen vanwege de comfort, maar ook de kwaliteit van deze bedden, zelfs…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *