NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Wat is het verschil tussen boxsprings en normale bedden?

2 Minuten lezen
verschil boxspring normaal bed

Boxspring bedden zijn in Nederland de meest verkochte bedden. Niet alleen vanwege de comfort, maar ook de kwaliteit van deze bedden, zelfs van een boxspring aanbieding. Boxsprings zijn van origine hotelbedden en deze worden nog steeds in vele hotels gebruikt. Dit komt voornamelijk omdat deze eenvoudig zijn te reinigen en weinig onderhoud nodig hebben. 

Verder wilt u het huis inrichten met de overige benodigdheden om het sfeervol en praktisch te maken. Een industriële bijzettafel voor in de woonkamer of elektrische radiatoren om een milieubewuste keuze te maken.

Een boxspring is een gestoffeerde matrasdrager met grote achterwanden en  eventueel een voeteind. Daarnaast wordt een boxspring aanbieding vaak geleverd met een pocketveermatras. Deze matrassen staan om hun kwaliteit en comfort bekend. In principe kan elk soort matras op de behuizing van een boxspring, maar dan maakt u niet gebruik van de optimale comfort. 

Wanneer kies ik voor een bed?

Een normaal bed is een combinatie van een bedbodem en een matras. Het bed beschikt over minder lagen dan een boxspring, waardoor de comfort minder wordt. Daarnaast is een bed goedkoper dan een boxspring. Het is belangrijk bij een aanschaf van een bed, dat er rekening wordt gehouden met het soort matras. Het matras is het belangrijkst bij een bed, want het frame van een bed biedt geen functie, alleen een toegevoegde waarde voor uw kamer design. Schaf een matras aan die voldoet aan uw persoonlijke slaapomstandigheden. Bent u een onrustige slaper of slaapt u stil? Heeft u last van rugklachten of bent u daar niet gevoelig voor? Deze vragen zijn zeer belangrijk bij een aanschaf van een matras. 

Een voordeel van een bed, is dat u het frame of het ledikant naar uw eigen persoonlijke wensen kunt samenstellen. Dit geldt hetzelfde voor een boxspring. 

Wanneer kies ik voor een boxspring?

Een sterke eigenschap van een boxspring is de aantal lagen veringen en matras lagen. Deze lagen bieden extra comfort en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een goede nachtrust zonder enige klachten. Daarnaast is de boxspring hoog, waardoor u gemakkelijker uit bed kunt stappen of kunt gaan slapen. 

Een boxspring beschikt ook over een topper. Een topper is een extra dunne matras die voor meer comfort zorgt. Er zijn verschillende soorten toppers op de markt, waardoor u een topper uit kunt zoeken die perfect bij u past. 

Tot slot is het design van de boxspring een pluspunt. Boxsprings zien er over het algemeen zeer modern en comfortabel uit. Door de luxe uitstraling creëert u een chique hotel in uw eigen huis.

Gerelateerde berichten
Slapen

Vijf voordelen van goed slapen

2 Minuten lezen
Niks doen en het is nog goed ook!Mensen hebben slaap nodig, want de hersenen en het lichaam moeten herstellen en opladen om…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *