NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Vastgoed

Mooie sloten verhogen je woningwaarde

1 Minuten lezen
woningwaarde sloten

Wat voor soort woning u ook heeft, met mooie en kwalitatief duurzame sloten op deuren en ramen verhoogt u de waarde van uw huis. Om maar niet te spreken over het prettige gevoel goed beveiligd te zijn tegen diefstal en inbraak. In deze blog geef ik enkele voordelen van goede sloten voor uw woning.

Beter beveiligd tegen inbraak

De laatste jaren neemt het aantal inbraken in Nederland af, maar desondanks zijn er dagelijks meer dan 100 inbraakpogingen. Het is dus enorm belangrijk om je woning goed te beschermen tegen inbrekers. Dit kan met behulp van de buren (groepsapp, oogje in het zeil houden) of met waarschuwingsacties zoals: een nachtlamp of een alarmsysteem, maar de manier die ik voor mijn woning gebruik is simpeler, namelijk goede sloten. Ik had een afspraak gemaakt met een goede slotenmaker en die heeft veiligheidssloten aangebracht in mijn woning. Deze investering geeft mij een veilig gevoel, omdat ik beter beveiligd ben tegen inbraken (de sloten hebben ook een keurstempel). Deze stempel krijgen de sloten alleen als ze een over een bepaalde veiligheidskwaliteit beschikken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de laatste jaren een trending onderwerp, omdat de overheid het milieu wil verbeteren. Door je huis te laten isoleren kun je duurzamer worden en daarnaast veel geld besparen (op de lange termijn). Ramen kun je ook laten isoleren en daarnaast goede duurzame sloten aanbrengen. Dit zal dus niet alleen de woning beter beschermen tegen inbrekers, maar ook de woningwaarde verhogen, want duurzame woning zijn erg in trek bij de mensen. De overheid is in ieder geval ook een groot voorstander van duurzame huizen, vandaar dat er ook vaak subsidie worden uitgedeeld aan duurzame verbouwingen.

Goede investering

Nogmaals wil ik benadrukken dat ik nooit spijt heb gehad van de investering in betere sloten. Inbrekers zijn slim en kijken ook bewust naar huizen waar ze succesvol kunnen inbreken. Huizen met goede sloten passen daar niet onder en dus is de kans groot dat er niet bij jullie ingebroken zal worden. Daarnaast is het door de kwaliteit van de sloten, een stuk moeilijker om succes te behalen, want deze sloten zijn goed beveiligd tegen verschillende aanvallen. Mocht je later toch gaan verhuizen, dan hoef je geen spijt te hebben, want jouw woning is in waarde gestegen door de investering in duurzame sloten voor de deuren en de ramen.

Gerelateerde berichten
Vastgoed

Volg dit advies als je lid wordt van een VvE

1 Minuten lezen
Als je lid wordt van een VvE is het handig om alvast wat tips en adviezen te weten. Een huis kopen is…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *