NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Algemeen

Een heerlijk relaxte dag thuis

1 Minuten lezen

Een heerlijk relaxte dag thuis

Steeds vaker zitten we de hele dag thuis, maar hebben we nog van allerlei dingen te doen. Om echt even tot rust te komen is het heerlijk om niks aan je hoofd te hebben. De hele dag bingewatchen op de bank kennen we inmiddels ook wel, dus staan er in deze blog een aantal activiteiten die je dag thuis kunnen opfleuren. 

De rustige ochtend

Wanneer we net wakker worden willen we ook echt even rustig wakker worden, zo kan je de dag het beste beginnen. Je voelt je de rest van de dag ook veel beter. Ontbijten in een pyjama van bijvoorbeeld Charlie Choe kan je dag rustgevend laten beginnen. Zorg daarnaast voor een rijkelijk ontbijt waar je samen lekker van kan smullen.

Als het ontbijt op is kan de dag echt beginnen.

Iets actiefs

Thuis kan je nog steeds iets actiefs doen zodat de bloedsomloop lekker opgang komt en het ontbijt goed kan zakken. Het spelen van een Escape room is waarschijnlijk nieuw voor jou maar is des ondanks ontzettend leerzaam en leuk. Er zijn tegenwoordig genoeg Escape room spelletjes te koop. Voor de kinderen is dit ook harstikke leuk. 

Thuis in de achtbaan

Je hebt vast wel eens gehoord van virtual reality. Daarmee kan je simuleren dat je in een achtbaan zit of door een andere stad heen loopt. Er zijn ook VR houders te koop voor je telefoon, die hoeven helemaal niet duur te zijn. Door de virtual reality heb je toch het idee dat je ergens anders bent dan thuis, je krijgt dan het idee dat je iets leuks hebt gedaan. 

Dans je energie eruit

Als je dansen in de club heel erg mist of je gewoon van dansen houdt, is het leuk om een thuis disco te creëren. De dicsolampen zijn al te verkrijgen vanaf 8 euro. Maak je huis donker en zet de lamp aan, zorg daarnaast voor dancemuziek en nodig misschien nog iemand uit. Het is ook mogelijk om een filmpje van youtube aan te zetten en mee te bewegen met de muziek. Als de dag weer ten einde is, is het weer tijd om naar bed te gaan. Trek een mooie nachtjapon aan van Pastunette en je valt zo in slaap.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *